zondag 17 september 2017

Kort verslag van Filip Buyse van de Bijzondere ALV van de VHS van gisteren

Vrijdag 15 september 2017 had ik het blog; "Morgen Bijzondere Algemene Leden Vergadering van de Vereniging Het Spinozahuis." Mijn hoop dat iemand dan wellicht een kort verslagje geeft in een reactie, wordt geheel teniet gedaan door de vrees dat dat niet het geval zijn - echt Spinozistisch geen hoop zonder vrees en geen vrees zonder hoop. En inderdaad: de enige reactie was van een Josien die schreef: "Ik was er bij. Er valt veel over te zeggen maar niet in de openbaarheid." Maar zie, Filip Buyse gaf op zijn facebook-pagina een korte sfeertekening, waarvan een screenshot door Wim Klever in een tweet werd doorgegeven. Ik neem dat verslagje hier over. Hebben we alvast iets.


5 opmerkingen:

 1. Ik kon spijtig genoeg niet aanwezig zijn Stan, dus ik kan je niet aan meer informatie helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een probleemoverzicht ja. Veel te doen, maar het geeft geen verslag waarin over het bestuursstandpunt of de voorstellen van Kees Schuyt besloten is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor het posten van FB-bericht. Ik heb alleen een informatief berichtje willen posten om vooral mijn buitenlandse Spinoza vrienden te informeren. Het verslag van Kees wilde ik niet uploaden omdat ik denk dat dit in eerste plaats voor de leden bedoeld is en niet zomaar publiek kon worden gemaakt. Groeten, Filip

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt gelijk, Filip, een intern verslag kun je niet zomaar uploaden. Maar is er al een verslag van Kees dan? Dan is hij er wel vlot mee. Ik heb nog niets ontvangen (en had mij wel ervoor aangemeld).

  BeantwoordenVerwijderen